Specificaties

Bouwsteentjes en Easy-to-Eat bevatten uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Er is geen sprake van genetisch gemodificeerde ingrediënten of kunstmatige toevoegingen. De hoge concentratie aan eiwitten (8 gram per gebakje) zorgen in combinatie met beweging dat de opbouw van spiermassa wordt gestimuleerd. Bouwsteentjes en Easy-to-Eat zijn een uitkomst bij een te lage voedingsinname. Met een paar smaakvolle happen heeft u 191 kcal binnen. Ieder Bouwsteentje bestaat uit zeer luchtig cakegebak met een zachte, romige vulling in de smaken bosvruchten, chocolade, banaan en aardbei. Easy-to-Eat is er in de smaken Framboos en Tropical. Een Bouwsteentje is zeer geschikt voor mensen die gedurende de dag regelmatig iets willen eten, maar opzien tegen grote porties en voedsel dat snel verzadigt. Een Bouwsteentje is zacht, zodat ook mensen met lichte slikproblemen ervan kunnen genieten. Voor mensen met slikproblemen is Easy-to-Eat zeer geschikt.

Aminozuren

Het menselijk lichaam bestaat voor 20 procent uit proteïnen, ook wel eiwitten genoemd. Proteïnen spelen een sleutelrol in bijna alle biologische processen. Proteïnen zijn opgebouwd uit aminozuren. Bouwsteentjes en Easy-to-Eat zijn voorzien van de essentiële aminozuren die uw lichaam nodig heeft. Van de 20 aminozuren die het lichaam nodig heeft voor de eiwitsynthese, zijn niet allemaal dezelfde hoeveelheid nodig. Aminozuren zitten vooral in dierlijke producten, zoals vlees, vis, ei en met name zuivel. Peulvruchten en groente zijn ook bronnen van eiwit. Maar wel in mindere mate waardoor het lastiger is om alle aminozuren binnen te krijgen. Bovendien is het moeilijker om producten te eten die essentiële aminozuren bevatten. Mochten de aminozuren niet in de optimale verhouding aanwezig zijn in uw voeding, dan is uw lichaam in staat om dit te verbeteren door ze af te breken en opnieuw op te bouwen. Van de 20 soorten aminozuren vormt uw lichaam er twaalf zelf. De overige aminozuren worden essentiële aminozuren genoemd. Deze moet u via uw voeding binnenkrijgen.

Glutenvrij

De Easy-to-Eat van InnoPastry zijn volledig glutenvrij en geschikt voor personen met coeliakie- ofwel gluten intolerantie. Gluten komen van nature voor in granen als tarwe, rogge, gerst, spelt en kamut. Gluten zitten dan ook in producten die van deze granen zijn gemaakt zoals de meeste soorten brood, gebak, koek en pasta. De Easy-to-Eat van InnoPastry zijn glutenvrij en geschikt voor mensen met coeliakie. Als u coeliakie heeft of om een andere reden een glutenvrij dieet volgt zijn de Easy-to-Eat van Innopastry zeer geschikt.

All Natural

De producten van Innopastry zijn voorzien van het All Natural logo. Niet voor niets. Alle producten van Innopastry zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en bevatten geen synthetische toevoegingen. De producten zijn 100% natuurlijk en voorzien van de beste natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige eiwitten, aminozuren, proteïnen en andere grondstoffen. Er bestaat geen wetenschappelijke definitie voor All Natural en met name in Amerika wordt het te pas en te onpas gebruikt voor producten. Uit de productdeclaraties kunt u opmaken wat de bestandsdelen zijn van de producten van Innopastry.

Proteïnen

Proteïne is een ander woord voor eiwit. Net als koolhydraten en vetten is proteïne een voedingsstof. Het heeft een gunstige invloed op gewichtsbeheersing. Zowel bij afvallen als bij aankomen, omdat het veel voedingsstoffen bevat. Proteïne helpt bij de opbouw en het herstel van spieren, het is goed voor de huid en het haar en het levert essentiële aminozuren voor een aantal chemische processen in het lichaam. Daarnaast helpen eiwitten het bloed bij het verspreiden van zuurstof door het lichaam. Proteïnen zijn de bouwstenen die u dagelijks nodig heeft. De hoeveelheid verschilt per persoon. Ouderen, sporters, kinderen, zwangere vrouwen en vegetariërs hebben meer nodig, dan anderen. Proteïne bevat vier calorieën per gram en is veel te vinden zuivel en ook in producten als soja, noten en hele granen. In de producten van Innopastry zijn veel proteïnen aanwezig. Daardoor leveren deze producten een waardevolle bijdrage aan het voorkomen van ondervoeding en gewichtsverlies.

Aansterken met Bouwsteentjes en Easy-to-Eat!