Blijf fit en gezond met onze (mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat!

We kunnen er niet meer omheen, het Corona-virus heeft impact op de gehele samenleving en gevolgen voor alle Nederlanders. Consumenten met een verminderde weerstand of ziekte zijn extra alert om niet ziek te worden. Er wordt massaal gehamsterd in de supermarkten en de werkplek is voor de meeste Nederlanders verschoven naar thuis.

Middels dit nieuwsbericht informeren wij jullie graag over de verkrijgbaarheid van onze producten.

Bij Innopastry doen we er in ieder geval alles aan om ervoor te zorgen dat er voldoende voorraad is zodat we jullie kunnen ondersteunen bij het behouden van een goede gezondheid.

De eiwit- en energieverrijkte Bouwsteentjes en Easy-to-Eat zijn te vinden in het diepvriesvak bij diverse supermarkten. Als uw supermarkt deze producten niet op voorraad heeft kunnen ze het vaak speciaal voor u bestellen, dus vraag ernaar. De producten kunnen gebruikt worden door iedereen met (dreigende) ondervoeding, ondergewicht en kauw- en slikproblemen zonder advies van een arts of diëtist. Maar de producten zijn ook geschikt voor iedereen die nu ten tijde van het Corona-virus extra eiwitten wil gebruiken om fit en gezond te blijven.   

Onze producten zijn onder andere te koop bij verschillende filialen van Albert Heijn, Jumbo, PLUS, Coop en Hoogvliet.

De mini Bouwsteentjes zijn te verkrijgen bij Hoogvliet, Jumbo, Coop, Albert Heijn en Plus supermarkten. Daarnaast verkoopt Jumbo ook onze Easy-to-Eat producten en kunt u hier terecht voor onze normale maat Bouwsteentjes.

Het kan voorkomen dat de Bouwsteentjes of Easy-to-Eat (tijdelijk) niet aanwezig zijn. Het loont zeker om te vragen of een winkel de producten voor u kan bestellen. Tevens kunt u de producten bij diverse partijen online mee bestellen bij het thuisbezorgen van boodschappen. Omdat wij een vrij specifiek product bieden zijn wij afhankelijk van de vraag van de consument. Hiertoe helpt het als consumenten bij de filialen van de eigen supermarkt aangeven het product graag te zien in het assortiment. Natuurlijk kunt u te allen tijde contact met ons opnemen bij vragen en/ of opmerkingen.

We wensen jullie allemaal een goede gezondheid toe en laten we er met z’n allen voor zorgen dat de problemen door het Corona-virus snel opgelost zijn.

Marieke botman:
Vergelijkbaar bericht