Bouwsteentjes en Easy-to-Eat in RTL4 ‘Life is Beautiful’

Televisie-uitzending RTL4 ‘Life is Beautiful’ met onze Bouwsteentjes en Easy-to-Eat
Onlangs is onze diëtist Mariska Dute een dagje op het mooie landgoed ‘De Wittenburg’ in Wassenaar geweest. Dit schitterende landgoed was het decor voor televisieopnamen voor het RTL 4 programma ‘Life is Beautiful’. Dit programma gaat onder andere over leefstijl, beauty, vrije tijd en gezondheid.

We zijn in het programma geweest om meer aandacht te schenken aan mensen met ondervoeding, ziekte en/of kauw- en slikproblemen. We hebben onze energie- en eiwitverrijkte (Mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat producten besproken en meer uitleg gegeven wat voor een producten het zijn en waarom we dit ontwikkeld hebben. Zondagmiddag 21 oktober was de uitzending die ging over de (Mini) Bouwsteentjes en verder hebben we gesproken over eiwitverrijkte voeding bij ondervoeding en ziekte. Zondag 28 oktober was het thema kauw- en slikproblemen. Chimène van Oosterhout heeft uitgebreid de smaakvolle, eiwitverrijkte Easy-to-Eat verwendesserts laten zien en geproefd.

Bent u zelf ook nieuwsgierig geworden naar deze producten? 
Onze smaakvolle, verwendesserts zijn te koop bij Jumbo supermarkten en liggen in het diepvriesvak.
De aantrekkelijke en eiwitrijke (Mini) Bouwsteentjes zijn te vinden in het diepvriesvak bij de Jumbo, Albert Heijn, Plus supermarkt en Hoogvliet supermarkten. Alleen de Jumbo verkoopt de normale maar Bouwsteentjes.

We vonden het heel waardevol dat we zo meer aandacht konden geven aan het onderwerp ‘ondervoeding’ en ‘kauw- en slikproblemen’. Tegenwoordig gaat het juist meer om overgewicht, maar er is helaas nog een te grote groep Nederlanders die juist ondervoed is!

Heb je de uitzendingen gemist? Bekijk hieronder de fragmenten van de twee televisie-uitzendingen terug.

Mini Bouwsteentjes

Easy-to-Eat

 

Marieke botman:
Vergelijkbaar bericht