Easy-to-Eat tropical nu ook verkrijgbaar bij Hoogvliet supermarkten

Goed nieuws! Vanaf week 16 (week van 15 april 2019) is onze Easy-to-Eat tropical ook te verkrijgen bij Hoogvliet supermarkten. Hoogvliet verkoopt momenteel al onze mini Bouwsteentjes. Wij zijn erg blij met de uitbreiding in het aantal verkooppunten van onze Easy-to-Eat. Goed om te zien dat Hoogvliet deze stap neemt om samen met ons consumenten nog beter tegemoet komen. Daarnaast is er ook uitbreiding in het aantal filialen van Hoogvliet dat de producten van ons gaat verkopen.

Wat is Easy-to-Eat?

Een lekker fris tussendoortje of verwendessert op basis van zuivel met hoogwaardig wei-eiwit. Consumenten die extra eiwit en energie nodig hebben kunnen dit toevoegen aan hun voedingspatroon. Het is ook een prima alternatief voor de gebruikers van de (mini) Bouwsteentjes.
Het grote voordeel van deze lekkere, eiwitrijke desserts is een hoop extra eiwitten in een kleine portie. De voordelen van wei-eiwit zijn de hoge biologische waarde en de snelle opname door het lichaam. Het lichaam kan de aminozuren uit dit eiwit optimaal gebruiken bij het herstel van ondervoeding en/of opbouw en behoud van spiermassa.

Kauw- en slikproblemen

De zachte structuur van Easy-to-Eat maakt het uitermate geschikt voor mensen die alleen dik vloeibare of fijngemalen voeding kunnen eten. Daarnaast is het ook nog eens glutenvrij, vegetarisch en bevat het alleen natuurlijke ingrediënten. Een doosje Easy-to-Eat bevat 4 bakjes met een hersluitbare deksel. Per bakje (55 gram) levert Easy-to-Eat 8 gram eiwit en 136 kcal. De smaak van Easy-to-Eat is het lekkerst als u dit na het ontdooien koel consumeert. Na het ontdooien zijn onze verwendesserts 4 dagen in de koelkast te bewaren. Vraag bij uw Hoogvliet supermarkt naar de verkrijgbaarheid, Easy-to-Eat is te vinden in het diepvriesvak. Op onze website hebben we voor u nog handige lijst met variatietips voor Easy-to-Eat. Zo heeft u niet constant dezelfde smaak en kan u er zelf een twist aangeven, want klinkt een lekkere koffiedessert of chocoladesmoothie niet goed?

Voortaan zijn onze eiwitverrijkte verwendesserts te verkrijgen bij zowel Jumbo als Hoogvliet supermarkten. Bent u benieuwd welke Hoogvliet supermarkten onze (mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat tropical verkopen, kijk dan bij onze locatiezoeker.
Marieke botman: