Een leuk praktijkverhaal met een klinische les ten tijden van corona

Door alle maatregelen die de overheid heeft genomen om zo min mogelijk verspreiding te krijgen met het corona-virus was het voor ons niet mogelijk om klinische lessen en productpresentaties te geven.
Hiervoor hebben we een handige, vervangende oplossing gevonden door online of via telefonisch contact met zorgprofessionals meer uitleg te geven over de Innopastry producten, de (mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat.

Een mooi praktijkverhaal met uitleg over de producten is onderstaand filmpje.

Onze stagiaire Nikki heeft voor de studenten verpleegkunde van de Haagse Hogeschool een online mini gastcollege gegeven. Het gaat over het gebruik van onze eiwitverrijkte producten bij onder andere het herstel van een eetstoornis. Niet alleen diëtisten zijn onze doelgroep, maar we komen ook geregeld voor een productpresentatie/klinische les bij verpleegkundigen en verzorgend personeel! Ook door deze groep professionals kunnen onze (mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat geadviseerd worden!

Maar wat komt er allemaal kijken bij de behandeling van ondervoeding en/of kauw- en slikproblemen? De casus in het filmpje is één voorbeeld, maar ook nu bijvoorbeeld bij het herstel van het corona-virus is eiwitverrijkte voeding belangrijk. We organiseren voor jullie, gezondheidsprofessionals, gratis klinische lessen en productpresentaties om zo meer uitleg te geven.  

Onze diëtist Mariska komt graag langs om jullie te voorzien van alle benodigde informatie over ondervoeding en/of kauw- en slikproblemen. Daarnaast kunnen jullie onze producten proeven en zal zij meer uitleg geven over onze (mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat.  
Mocht u interesse hebben? Neem vrijblijvend contact op met Mariska, stuur een e-mail naar mariska@innopastry.com . 

Marieke botman:
Vergelijkbaar bericht