Ervaringen

Wat vinden onze klanten van Easy-to-Eat en Bouwsteentje? Hieronder een greep uit de reacties.


Brigitte Meijnaar, diëtist Amstelring stuurde ons namens Amstelring Bornholm dit leuke bericht: We hebben de Bouwsteentjes optimaal kunnen verspreiden en het daarmee weer wat bekendheid kunnen geven. De doelgroep was aanwezig en genoot zichtbaar van de Bouwsteentjes. Hallo Innopastry en Huib in het bijzonder, Een late reactie maar zeker niet minder gemeend! Het was een geslaagde dag op de herfstmarkt in Bornholm.

Brigitte Meijnaar
Diëtist Amstelring
Diëtisten van Het Huis Nebo hadden in Den Haag getrakteerd op de mini bouwsteentjes van Innopastry om alle bewoners en medewerkers kennis te laten maken met het lekkere gebakje. Het bouwsteentje viel bij onze bewoners goed in de smaak en op de dag van de diëtist ontvingen wij vele positieve reacties. Zowel van de bewoners als medewerkers! “De gebakjes zien er leuk uit, zijn makkelijk om op te eten en lekker!”
Nathalie Derksen en Bonnie Oosterveld
Diëtisten Het Huis Nebo

Nico van der Vliet, secretaris Swolingewaal stuurde ons namens de Organisatie Seniorenmarkt Lingewaal dit leuke bericht: Hierbij willen wij Innopastry hartelijk danken voor de bouwsteentjes die wij mochten serveren tijdens de seniorenmarkt van j.l. zaterdag in de gemeente Lingewaal. Ook dank voor de bezorging van deze bouwsteentjes en het informatiemateriaal. Persoonlijk had ik hiervan nog nooit gehoord en was ook erg benieuwd naar de smaak.

Nico van der Vliet
Secretaris Swolingewaal.
Ik was blij verrast te zien, via uw site, dat nu ook de C1000 bij mij om de hoek in Waalre, de Easy-to-Eat-gebakjes opgenomen heeft in het assortiment. Mijn 92-jarige, ernstig ondervoede moeder eet al enkele maanden elke dag met veel smaak zo’n kuipje. Wat daarvoor niet lukte, is nu een feit: ze is 2,5 kilo aangekomen en voelt zich veel beter! Dankzij uw culinaire vondst! Veel dank en vriendelijke groet.

Birgitte Jonkers