Het land in met onze eiwitverrijkte Easy-to-Eat en (mini) Bouwsteentjes?

Productpresentaties / Klinische les

Kent u onze eiwitverrijkte Easy-to-Eat en Bouwsteentjes al? Ook zo nieuwsgierig waarom deze smaakvolle producten een goede ondersteuning zijn voor mensen met ondervoeding, kauw- en slikproblemen en voor iedereen die wel wat extra eiwit kan gebruiken?

Voor zorgprofessionals, bijvoorbeeld diëtisten, verpleegkundigen of logopedisten, organiseren wij gratis productpresentaties. We laten u graag proeven en kennismaken met onze producten en het bedrijf, Innopastry.
Onze (mini) Bouwsteentjes en Easy-to- Eat worden veel gebruikt in ziekenhuizen, zorginstellingen en door consumenten in de thuissituatie die wat extra’s kunnen gebruiken.

Tijdens een interactieve presentatie kan onze diëtist Mariska Dute u meer uitleg geven over waar op te letten bij de problematiek van onder andere ondervoeding, kauw- en slikproblemen.

Geïnteresseerd en nieuwsgierig geworden naar onze eiwitverrijkte verwendesserts en petit-fours? Of heeft u vragen over onze producten en diensten? Neem gerust contact op met onze diëtist Mariska, mariska@innopastry.com
Zij kan u meer vertellen over de gratis klinische les / productpresentatie en het verkrijgen van onze productfolders.

Evenementen najaar 2019

Naast de bezoeken aan zorgprofessionals staan wij ook geregeld op een beurs of zorgmarkt. Afgelopen weken was het beurstijd bij Innopastry! We waren met een stand aanwezig bij diverse evenementen in het land. Met onze stand hebben Marloes, Gerben en Mariska de bezoekers voorzien van informatie over onze eiwitverrijkte (mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat.

Zo waren wij onder andere aanwezig bij het symposium van Diëtisten Coöperatie Nederland, het jubileumcongres van Diëtisten Nierziekten Nederland, een IC congres in de Isala klinieken in Zwolle en stond Gerben op een zorgmarkt georganiseerd door een zorginstelling voor zijn bewoners, werknemers en familie/vrienden. Lekker divers en zeer waardevolle, leuke evenementen om bij aanwezig te zijn.

Waardevolle interactie met de bezoekers

Een smaakvolle en uitnodigende uitstraling zorgt ervoor dat eten weer leuk wordt. Dat werd volop beaamd door de bezoekers! Er werd veel geproefd en we hebben leuke, positieve feedback ontvangen. Ook zeker feedback ter verbetering van onze producten en dat waarderen we ook. We streven erna om kwalitatief goede, lekkere producten te blijven ontwikkelen.
Naast feedback op onze producten hebben we ook veel ervaringsverhalen gehoord. Velen zijn blij dat de Bouwsteentjes en Easy-to-Eat op de markt zijn. Met als voordeel dat het aantrekkelijk en niet medisch oogt! Kortom, het waren geslaagde dagen en we hebben weer veel mensen inspiratie kunnen geven! Daar doen we het voor!

Marieke botman:
Vergelijkbaar bericht