Kom proeven en ontmoet ons bij Hoogvliet Supermarkten

Heb jij onze eiwitverrijkte mini Bouwsteentjes en/of Easy-to-Eat al eens geproefd? Grijp nu je kans en kom langs bij het filiaal in Voorburg (Klaverweide) op woensdagmorgen 26 juni en in Den Haag (Forellenplein) op 3 juli.
Op deze dagen staan wij met een stand in de winkel om jullie kennis te laten maken met onze smaakvolle, eiwitverrijkte desserts en petit fours. We zijn aanwezig van 10-12/13u.
Dat niet alleen! We hebben samen met Hoogvliet supermarkten een leuke kortingsactie voor jullie opgezet. In alle filialen en online zijn onze producten tot en met 3 juli met 25% korting te verkrijgen.
Als dat geen goed nieuws is dan weten wij het ook niet!

Bij Hoogvliet supermarkten liggen onze eiwitrijke mini Bouwsteentjes al ruim een jaar in het diepvriesvak. Sinds 15 april 2019 is onze Easy-to-Eat tropical ook te verkrijgen bij Hoogvliet.
Tijdens de demonstraties in de winkel kunnen consumenten vragen stellen en de producten proeven die bij Hoogvliet te verkrijgen zijn.

Het oog wil ook wat

Een smaakvolle en uitnodigende uitstraling zorgt ervoor dat eten weer leuk wordt. Dat willen we onder andere uitstralen met onze producten naast dat onze eiwitrijke producten een bijdrage leveren aan onder andere het herstel bij ondervoeding en ervoor zorgen dat je langer fit en gezond blijft. Onze producten zijn een lekker fris tussendoortje of verwendessert op basis van zuivel met hoogwaardig wei-eiwit. Consumenten die extra eiwit en energie nodig hebben kunnen dit toevoegen aan hun voedingspatroon. Het grote voordeel van deze lekkere, eiwitrijke desserts en petit-fours zijn de grote hoeveelheid eiwitten in een kleine portie. De voordelen van wei-eiwit zijn de hoge biologische waarde en de snelle opname door het lichaam. Het lichaam kan de aminozuren uit dit eiwit optimaal gebruiken bij het herstel van ondervoeding en/of opbouw en behoud van spiermassa.

Wil je meer weten of proeven, kom vooral langs op 26 juni & 3 juli!
We zien jullie graag bij Hoogvliet supermarkten!  

Marieke botman:
Vergelijkbaar bericht