Mini Bouwsteentjes bij nog 200 Albert Heijn filialen

Mini Bouwsteentjes bij nog 200 Albert Heijn filialen

Smaakvolle Mini Bouwsteentjes nu bij nog eens 200 extra Albert Heijn filialen in het vriesvak.

Albert Heijn gaat uitbreiden met de verkoop van Mini Bouwsteentjes en dat is goed nieuws voor u als consument en gezondheidsprofessional! Vanaf maandag 1 oktober 2018 zijn onze Mini Bouwsteentjes te verkrijgen bij 375 Albert Heijn supermarkten. Wij zijn blij dat er nog meer uitbreiding is in het aantal verkooppunten bij Albert Heijn. We waarderen het vertrouwen dat deze supermarktonderneming in ons heeft en met ons wil blijven samenwerken.

Niet alleen in de winkels van Albert Heijn vindt u onze Mini Bouwsteentjes, maar zijn deze ook heel eenvoudig online te bestellen, net als bij de Hoogvliet, Jumbo en Plus supermarkten. Een perfecte service, vinden wij. Het voordeel hiervan is dat u dan niet naar de supermarkt hoeft, maar het gewoon voor thuis kan bestellen en laten bezorgen.

De Mini Bouwsteentjes zijn per 8 stuks gesorteerd per 4 smaken verpakt. Ze leveren maar liefst 20% hoogwaardig eiwit (5,5 g) per mini-gebakje van 30 gram. Er zijn vier verschillende smaken Bouwsteentjes: chocolade, aardbeien, banaan en bosvruchten. Na het ontdooien kunt u de Mini Bouwsteentjes lekker eten als tussendoortje bij de koffie of thee of als dessert na afsluiting van de maaltijd.

De smaak van de Bouwsteentjes is het lekkerst als u dit na het ontdooien vanuit de koelkast consumeert.

Na het ontdooien zijn de Mini Bouwsteentjes 3 dagen in de koelkast te bewaren.

Vraag bij uw Albert Heijn supermarkt naar de verkrijgbaarheid van de Mini Bouwsteentjes en kunt u dit ook bij verkrijgbaarheid vinden.

De Mini Bouwsteentjes horen in het diepvriesvak.

Marieke botman: