Mini Bouwsteentjes nu ook bij 110 Albert Heijn filialen

Mini Bouwsteentjes nu ook bij 110 Albert Heijn filialen

We gaan uitbreiden en dat is goed nieuws voor u als consument en gezondheidsprofessional!
Vanaf maandag 5 maart 2018 zijn onze Mini Bouwsteentjes ook te verkrijgen bij 110 Albert Heijn supermarkten. Wij zijn blij dat er naast Hoogvliet Supermarkten nog meer uitbreiding is in het aantal verkooppunten en dat ook Albert Heijn met ons wil samenwerken.

Niet alleen in de winkels van Albert Heijn vind u onze Mini Bouwsteentjes, maar zijn deze ook online te bestellen, net als bij de Hoogvliet supermarkten. Een perfecte service, vinden wij. Het voordeel hiervan is dat u dan niet naar de supermarkt hoeft, maar het gewoon voor thuis kan bestellen en laten bezorgen.

De Mini Bouwsteentjes zijn per 8 stuks gesorteerd per 4 smaken verpakt. Ze leveren maar liefst 20% hoogwaardig eiwit (5,5 g) per mini-gebakje van 30 gram. Er zijn vier verschillende smaken Bouwsteentjes: chocolade, aardbeien, banaan en bosvruchten. Na het ontdooien kunt u de Mini Bouwsteentjes lekker eten als tussendoortje bij de koffie of thee of als dessert na afsluiting van de maaltijd.
De smaak van de Bouwsteentjes is het lekkerst als u dit na het ontdooien vanuit de koelkast consumeert.
Na het ontdooien zijn de Mini Bouwsteentjes 3 dagen in de koelkast te bewaren.

Vraag bij uw Albert Heijn supermarkt naar de verkrijgbaarheid van de Mini Bouwsteentjes en bekijk welke Albert Heijn bij u in de buurt Mini Bouwsteentjes verkopen.

De Mini Bouwsteentjes kunt u vinden in het diepvriesvak.

Marieke botman: