Mini Bouwsteentjes nu ook bij PLUS filialen

Nieuw in het diepvriesvak van PLUS Supermarkten, Mini Bouwsteentjes!We breiden verder uit met onze verkrijgbaarheid. We hebben goed nieuws voor u als consument en gezondheidsprofessional, want de PLUS gaat vanaf maandag 16 april onze Mini Bouwsteentjes verkopen! 
Wij zijn blij dat naast de eerdere uitbreiding met Hoogvliet Supermarkten en Albert Heijn nu ook de PLUS interesse heeft in onze smaakvolle, eiwitverrijkte Bouwsteentjes. 

Niet alleen in de winkels van PLUS vind u onze Mini Bouwsteentjes, maar deze eiwitrijke gebakjes zijn ook online te bestellen, net als bij de Albert Heijn en Hoogvliet supermarkten. Een perfecte service voor u als consument, vinden wij. Het voordeel hiervan is dat u dan niet naar de supermarkt hoeft, maar het gewoon voor thuis kan bestellen en laten bezorgen.

De Mini Bouwsteentjes zijn per 8 stuks gesorteerd per 4 smaken verpakt. Ze leveren maar liefst 20% hoogwaardig eiwit (5,5 g) per mini-gebakje van 30 gram. Er zijn vier verschillende smaken Bouwsteentjes: chocolade, aardbeien, banaan en bosvruchten. Na het ontdooien kunt u de Mini Bouwsteentjes lekker eten als tussendoortje bij de koffie of thee of als dessert na afsluiting van de maaltijd.

De smaak van de Bouwsteentjes is het lekkerst als u dit na het ontdooien vanuit de koelkast consumeert.
Na het ontdooien zijn de Mini Bouwsteentjes 3 dagen in de koelkast te bewaren.

Vraag bij uw PLUS supermarkt naar de verkrijgbaarheid van de Mini Bouwsteentjes en we zorgen ervoor dat u dit ook op deze website bij “verkrijgbaarheid” kan vinden.

De Mini Bouwsteentjes horen in het diepvriesvak.

Marieke botman:
Vergelijkbaar bericht