Winaars actie ‘Dag van de Dietist’

De winnaars van onze leuke win-actie zijn bekend. Het winnende team diëtisten liet goed zien dat beweging en eiwitrijke voeding belangrijk is voor een langer gezond en fit leven. Dat hopen wij met onder andere onze productfolder en informatie ook over te brengen. Niet alleen eiwitrijke voeding is belangrijk om vitaal oud te worden!

We hebben mooie, spontane foto’s mogen ontvangen van diëtisten met onze eiwitverrrijkte Easy-to-Eat naar aanleiding van de ‘Dag van de Diëtist’. Met onze win-actie hopen wij deze beroepsgroep op  een leuke manier in het zonnetje te kunnen zetten. Diëtisten behoren tot de belangrijkste ambassadeurs van Easy-to-Eat en Bouwsteentjes.

De opdracht behorende bij deze actie was een spontane, originele foto in te zenden met Easy-to-Eat. Wij waren benieuwd hoe onze eiwitverrijkte verwendessert ingezet wordt bij het herstel, voorkomen van ondervoeding en/of kauw- en slikproblemen. We vinden het leuk om te zien hoe diëtisten tijdens deze dag de aandacht vestigen op onze Easy-to-Eat.

De origineelste inzending trakteren wij op een gezellig (team)uitje ter waarde van 250,- euro. Deze leuke prijs gaat naar de diëtisten van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. We wensen hen heel veel plezier met het cadeau. Alle overige inzenders willen we bedanken voor het mee doen en het inzenden van een leuke foto!

Marieke botman:
Vergelijkbaar bericht