‘Zorgtotaal’ en congres ‘Voeding en Spiermassa’ 2019


Afgelopen week was het beursweek bij Innopastry! We waren met een stand aanwezig bij twee verschillende evenementen in de Jaarbeurs in Utrecht. In de stand van Innopastry hebben Marloes, Gerben en Mariska de bezoekers voorzien van informatie over onze eiwitverrijkte (mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat.
De bezoekers hadden een primeur! We hebben tijdens deze beurzen onze nieuwe stand en folder gepresenteerd. Mocht u ook interesse hebben in deze folder om uit te delen aan uw cliënten dan kan u dit vrijblijvend aanvragen via onze diëtist, mariska@innopastry.com
Daarnaast hebben we tijdens het congres ‘Voeding & Spiermassa’ de nieuwe smaak Easy-to-Eat kaneel gelanceerd. De diëtisten en andere (zorg)professionals konden kennismaken met deze nieuwe smaak.

Zorgtotaal


Zorgtotaal was een 3-daagse vakbeurs voor professionals die werkzaam zijn in de zorg of zorggerelateerde bedrijven. Kennis, innovatie, inspiratie en netwerken zijn begrippen die centraal staan voor deze beurs. We hebben hier drie dagen lang met veel verschillende bezoekers gesproken en ervaringen uitgewisseld. Ook nu kwam goed naar voren dat ondervoeding een probleem blijft. In de huidige samenleving waarbij overgewicht een groot probleem is wordt ondervoeding snel vergeten. Helaas komt ondervoeding nog te vaak voor. Veel mensen waren herkenden de Bouwsteentjes, maar Easy-to-Eat was nog nieuw voor velen.
De bezoekers konden uitgebreid proeven en kennis maken met de eiwitverrijkte producten en hier is volop gebruik van gemaakt.

Congres Voeding & Spiermassa


Het congres was donderdag 14 maart. Tijdens dit evenement werden de meest recente ontwikkelingen gepresenteerd over eiwit en de toepassingen hiervan in de praktijk. Denk aan eiwitgebruik bij gezond ouder worden en sporten, maar ook de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot duurzame inzetbaarheid van dierlijke en plantaardige eiwitbronnen kwam ter sprake.
Het congres was voor iedereen die betrokken is bij gezondheid, voeding en ziekte.
We hebben hier gesproken met voornamelijk diëtisten. Onze (mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat zijn goed bekend bij deze professionals. Easy-to-Eat kaneel is hier voor het eerst gepresenteerd. Het is een topper deze smaak! We hebben goede reacties ontvangen en daar zijn we heel blij mee. We gaan achter de schermen hard aan het werk om ervoor te zorgen dat de smaak snel de markt kan veroveren.   

Het oog wil ook wat


Een smaakvolle en uitnodigende uitstraling zorgt ervoor dat eten weer leuk wordt. Dat werd volop beaamd door de bezoekers! Er werd veel geproefd en we hebben leuke, positieve feedback ontvangen. Naast feedback op onze producten hebben we ook veel ervaringsverhalen gehoord. Velen zijn blij dat de Bouwsteentjes en Easy-to-Eat producten op de markt zijn. Met als voordeel dat het aantrekkelijk er uitziet en niet medisch oogt! Kortom, het waren geslaagde dagen en we hebben weer veel mensen inspiratie kunnen geven! Daar doen we het voor!
Marieke botman: